Scheepsreparatie Friesland
U bent hier: Home | Projecten | Projecten

Projecten

Op het gebied van scheepsreparatie, scheepsbouw, constructiewerk en onderhoud aan schepen en waterwerken hebben wij al vele projecten uitgevoerd. Lees hier meer over projecten waar wij momenteel aan werken en afgeronde projecten.

Plaatsen van zeemeetpalen voor Rijkswaterstaat

In onderaanneming voor de Boer en de Groot plaatsen wij in de zomer van 2011 10 gerenoveerde zeemeetpalen voor Rijkswaterstaat aan de gehele Nederlandse kust. De zeemeetpalen worden andere geplaatst bij Texel, Ameland, Petten en Cadzand. Rijkswaterstaat gebruikt deze meetpalen voor het registreren van golfhoogtes, watertemperatuur, stromingen en getijdenontwikkeling aan de Nederlandse kust.  

Bijzonder transport van kokkelschip De Jenny

In de zomer van 2010 heeft Wierda B.V. het kokkelschip De Jenny gereed gemaakt voor speciaal transport naar Duitsland. De Jenny is verkocht aan een projectontwikkelaar in Duitsland. Voor het transport is De Jenny eerst in drieën gesneden. Vervolgens hebben we het schip gereed gemaakt voor transport. Onder politiebegeleiding is De Jenny over de Nederlandse en Duitse wegen vervoerd naar Babenhausen. Nu dient De Jenny als restaurant in een attractiepark.
In onderaanneming
De afgelopen jaren heeft Wierda B.V. al vele projecten in onderaanneming gerealiseerd:

  • Compleet remmingwerk voor beroeps- en recreatievaart in Vrouwenakker.
  • Aanlegpalen in diverse jachthavens door heel Nederland.
  • Klemconstructies voor de Friese Brug in Alkmaar.
  • Afmeerponton voor de snelboot Tiger van Rederij Doeksen in Terschelling.
  • Diverse aanlegpontons voor de KNRM in onder andere Vlissingen en Terschelling.
  • Afmeerponton voor de Douane en de KLPD in Harlingen.

Wij realiseren ook uw project

Met onze kennis en ervaring realiseren wij ook uw project. Neem contact met ons via 0517 – 417805 of info@wierdabv.nl. Wij informeren en adviseren u graag over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.Projecten
Projecten
Projecten
Projecten
Scheepsreparatie en constructiewerk Friesland