Scheepsreparatie

Onze specialismen in scheepsreparatie

Wierda B.V. uit Friesland is volledig gespecialiseerd in scheepsreparatie. Op het gebied van scheepsreparaties voeren wij zowel kleine als grote scheepsreparaties uit.

Wij repareren al het ijzerwerk aan uw schip. Als scheepsreparatiebedrijf voeren wij diverse werkzaamheden uit. Al het ijzerwerk aan uw schip kunnen wij reparen. U kunt hierbij denken aan:

  • Reparaties van schade veroorzaakt door aanvaringen
  • Plaatsen van nieuwe dennebomen
  • Motoren inbouw
  • Reparaties van zandzuigers en zandpompen
  • Plaatsen van kalfsdekken

Ook hebben we diverse reparaties uitgevoerd aan boord van de containerschepen van JR Shipping tijdens de vaart in Europa.

Dag & nacht service

Moet uw schip de volgende dag klaar zijn? Dan werken wij indien nodig de hele nacht door om de scheepsreparatie uit te voeren. Ons team heeft bijna 25 jaar ervaring in scheepsreparaties. U kunt dus iedere klus aan ons toevertrouwen. Daarnaast beschikken wij over alle specialistische soorten gereedschappen en apparaten.

Schakel Wierda B.V. in voor uw scheepsreparatie

U kunt Wierda B.V. dus inzetten voor alle voorkomende scheepsreparaties en scheepsonderhoud. Wilt u meer weten over scheepsonderhoud en -reparatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.Scheepsreparatie
Scheepsreparatie
Scheepsreparatie
Scheepsreparatie
Scheepsreparatie en constructiewerk Friesland