Stalen damwanden plaatsen

Wierda B.V. gevestigd in Harlingen is gespecialiseerd in het plaatsen en afwerken van stalen damwanden. Wij bieden u vele mogelijkheden, beschikken over eigen materieel en een uitgebreide voorraad damwand platen. Zo kunnen wij snel leveren en plaatsen.

Waterdichte constructie

Met een stalen damwand van Wierda B.V. kan een tijdelijke of permanente waterkerende constructie gerealiseerd worden. De stalen damwand kan eventueel voorzien worden van een verankeringsconstructie. Wij kunnen verschillende soorten verankering aanbrengen.

Wij houden rekening met bodem & omgeving

Stalen damwanden kunnen met verschillende technieken worden geplaatst. De techniek is afhankelijk van de bodem en de omgeving waarbij rekening wordt gehouden met geluidshinder en trillingshinder. Veelal wordt er gekozen voor heien.

Diverse staalconstructies

Bij het plaatsen van stalen damwanden verzorgen wij ook de eventueel bijbehorende staalconstructies, zoals gordingen, deksloven en het afwerken daarvan. In onderaanneming heeft Wierda B.V. in Friesland en Noord-Holland al diverse damwanden afgewerkt.

Meer weten over damwandplaten?

Voor de perfecte oplossing in uw situatie kunt u direct bellen met één van onze medewerkers via 0517 – 417805 of een e-mail sturen naar info@wierdabv.nl. Wij informeren u graag over onze stalen damwanden en de vele mogelijkheden.

Pagina delen:

Waarom kiezen voor Wierda?

  • 30 jaar ervaring
  • Spoed service
  • Eigen gereedschap & apparatuur
  • Direct gelegen aan het water
Offerte aanvragen
Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op of bel 0517 – 41 78 05